Patates

Patates bullides (Salzkartoffeln)

Ingredients
1 Kg principalment de patates
Sal

Preparació

Peleu les patates amb un ganivet o amb un pelador de patates, esbandiu-les amb aigua i elimineu els residus de terra. Traieu els ulls i les taques fosques. Depenent de la mida de les patates, talleu-les per la meitat o feu-les en quarts. Si les patates tenen la mateixa mida, llavors coeu-les alhora. Introduïu les patates dins d’una olla. Ompliu l’olla amb aigua fins que cobreixi les patates. Poseu-hi la sal. Deixeu bullir les patates durant uns 20 minuts. Comproveu si estan cuites. Punxeu les patates amb un ganivet. Estan cuites quan rellisquen del ganivet com la mantega. Escorreu les patates, subjecteu l’olla calenta i la tapa amb un drap. Deixeu-les refredar una mica abans de servir-les.
Variant amb julivertsalzkartoffeln
Les patates acabades es poden servir immediatament o es poden condimentar amb julivert fresc. Les clàssiques són les patates amb julivert. Per a les patates bullides amb julivert netegeu 6 talls de julivert arrissat, eixugueu-lo i piqueu-lo. Espargiu-lo per sobre de les patates i serviu-les.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s