Per a 3 persones:
1 cullerada de suc de llimona
130 g de iogurt sòlid descremat
130 g de crème fraîche
90 g de sucre de llustre
150 g de puré de maduixes
4 fulls de gelatina
125 g de nata
2 ous
30 g de sucre
3 maduixes tallades en làmines per a guarnició
- Espremeu la llimona i mescleu el suc amb el iogurt, la crème fraîche, el sucre de llustre i dos terços del puré de maduixes. Poseu els fulls de gelatina en aigua freda durant 10 minuts, premeu-los i deixeu que es desfacin en una olla petita. Després barregeu-los amb el iogurt.
- Munteu la nata i , amb el batedor, mescleu-la amb la massa de iogurt.
- Trenqueu les ous i separeu les clares dels ous, bateu les clares amb els sucre a punt de neu. Afegiu-ho a la massa de iogurt barrejant-ho a poc a poc.
- Serviu la mousse en gots i fiqueu-la a la nevera durant una hora. Abans de servir-la, poseu un poc del puré de maduixes per sobre i guarniu-ho amb talls de maduixa.